CASE

Logo Pantone 8025 (1) (kopia).jpeg

PROJEKTLEDARE

Sedan starten 2017 av nätverket har TR Golf Management agerat projektledare för affärsnätverket. Uppdraget är att sköta allt från att uppdatera social medier och hemsidan till att vara värd och moderera alla nätverksträffar. 

Företagen är partners till de sex golfklubbarna som står som avsändare och sedan 2020 är TR Golf Management den sju aktören i nätverket.

Att genom ett unikt samarbete mellan 6 golfklubbar med bra renommé vidga kontakterna för företagen och tillsammans bygga ett nätverk över kommungränserna.
Fokus ligger på relationer, gemenskap, att skapa affärer och mervärde för deltagande företag med en naturlig anknytning till golf i grunden.

logobc1.jpg

PROJEKTLEDARE

Hinton Golf kontaktade TR Golf Management hösten 2018 och hade en önskan om att ändra upplägg för sitt nätverk. Resultat blev ett renodlat affärsnätverk där fokus var på att hjälpa varandra göra affärer. Nätverksträffarna spetsades sedan med att bjuda in kända personer som har koppling till Hinton Golf och dess VD.

Uppdraget gick ut på att planera, genomföra och moderera nätverksträffarna.

Nätverk bygger på långsiktiga relationer mellan entreprenörer, beslutsfattare, marknadschefer och försäljningschefer som ser nätverkande på mer än att bara driva snabba affärer, Man vill lära känna nya intressanta likasinnade som man tillsammans med skapar förutsättningar för att nå gemensamma framgångar. I ett nätverk handlar det både om att ge och få och ger man mycket får man mycket tillbaka.

59996600_2332856250298784_44718368581578

FÖRETAGSFINALEN 2017 - 2021

Fått i uppdrag av sex golfklubbar i nordvästra Skåne att arrangera deras årliga golftävling för deras partners. Det har bland annat varit en heldag i Helsingør för ca 40 personer med mat, golf, prisutdelning och transport. Denna företagsdag har även spelats på Mölle Golfklubb och Rya Golfklubb tidigare år. 2020 år upplaga kommer spelas på Landskrona Golfklubb.

BEN Golf.png

SÄLJARE FÖR BEN GOLF

BEN Golf är affärsnätverket för dig som är golfspelande beslutsfattare och vill träffa likasinnade under trevliga former. För BEN Golf agerar jag säljkonsult i Södra Sverige med fokus på BEN Open i Malmö och Göteborg.

1-GGB-logo-RGB-green-black.jpg

SALES REPRESENTATIVE PÅ
GOLF GAMEBOOK

Golf Gamebook är ett av de största och mest växande golftech bolagen i Europa. För GGB kommer jag sälja deras nya tjänst Tournament Manager och annonsering i appen ut till användarna.