top of page
  • ted4543

Hur allt startade på 80-talet

Uppdaterat: 2 juni 2020

Jag fick mina första golfklubbor av min mormor och morfar när jag var 6-7 år. Kommer inte ihåg mycket av dom första staplande svingarna eller puttarna. Däremot har jag än i dag kvar min första trä trea och jag kommer ihåg hur mycket jag älskade den golfklubban. Kanske därför den också lever kvar och tar plats i förrådet.

Har också ett väldigt bra minne av juniorträningen och alla de fantastiska människorna som var involverade i Vasatorps Golfklubbs juniorverksamhet. Flera av de som var ledare och tränare då, har jag träffat senare i livet och har en god relation med flera av de personerna. Intresset för golf har funnits sedan barnsben, men slutade i juniorlaget när jag var ca 15 år och tyckte annat i livet var roligare. 16-17 år senare vaknade jag en söndag morgon och tyckte jag slösat bort mer än halva livet med att INTE spela golf.

Ytterligare åtta år senare har jag nu studerat sportmarknadsföring, arbetat på en golfklubb, driver ett affärsnätverk tillsammans med sex välrenommerade golfklubbar i nordvästra Skåne och äger ett företag, TR Golf Management, som har hela golfbranschen framför sina fötter och vill hjälpa golfklubbarna med deras partners och skapa mervärde och fler affärsmöjligheter. Till hjälp har jag ett antal företag som jag samarbetar med för att kunna ge ett så stort helhets koncept som möjligt. Allt från profiler inom event till applikationsutvecklings och produkt företag.

Avslutningsvis, jag ser fram emot en ny fantastisk golfsäsong både yrkesmässigt, men också tillsammans med barnen. Både mina barn spelar golf och jag är ledare för Golfkul på Söderåsens Golfklubb, som jag nu tillhör sedan 2012. Här nedan är en bild från en kvällsrunda efter golfträningen och lyxen att åka golfbil.

I dessa bolag inlägg kommer jag dela med mig av mina erfarenheter, kunskaper, upplevelser, intervjuer och massa annat som rör golf och kärleken till sporten. Hoppas ni följer med på resan!


#golfkul #golfäventyret #trgolfmanagement


Ted Roos, VD

TR Golf Management

ted@trgolfmanagement.com

14 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page