top of page
93259193_10159448516749008_5894337358102

TR GOLF MANAGEMENT

Let's succeed together

Mina Tjänster: Välkommen

VARFÖR ANLITA TR GOLF MANAGEMENT

Ted Roos, VD och grundare av TR Golf Management

Sedan 2015 har TR Golf Management arbetat med sponsring, projektledning och utveckling av affärsnätverk. TR Golf Management har som huvudsyssla att arbeta med det personliga mötet på ett nytänkande och mätbart sätt via nätverksträffar samt att skapa nya affärsmöjligheter för golfklubbars partners och andra företag. Som uppdragstagare blir TR Golf Management en ambassadör för sina uppdragsgivare oavsett var i landet och världen ni befinner er.

Mina Tjänster: Om
Mina Tjänster: Prislista

NÄTVERKSKONCEPT

Nätverk är en investering i er verksamhet

PARTNERNÄTVERK

Från 15 000 kr

Mervärde. Med befintliga partners arrangerar ni ett nätverksupplägg där fokus ligger på relationer och gemenskap och gör det lilla extra för kärnan i verksamheten.

AFFÄRSNÄTVERK

Från 25 000 kr

Detta nätverkskoncept är till för idrottsföreningen som vill synliggöra anläggningen och befintliga partners till nya företag och öppna upp för flera affärsmöjligheter.

SAMARBETSNÄTVERK

Från 35 000 kr

Ett nätverk där flera idrottsföreningar samarbetar och erbjuder en mötesplats för varandras partners. Ni får ett förslag på koncept och allt förarbete för att ni ska ha ett nätverk som blir unikt.

KONSULTUPPDRAG

Arbeta med samhällsnytta och stärk ert varumärke

CSR PROJEKT

Från 15 000 kr

Corporate Social Responsibility. Hjälper er med en omvärldsanalys och sammanställer vilka projekt det finns i er region och tillsammans arbetar vi fram ett nytt unikt projekt. Dessutom hjälper jag er med finansiering och kontakter med stiftelser och fonder.

PAKETERING & SPONSRING

Från 5 000 kr

Har ni en idé ni önskar färdigställa, jag hjälper er att ser över er projektplan. Sätter er i kontakt med stiftelser via en samarbetspartner.

FÖRETAGSEVENT

Få offert

Har ni ett större eller mindre event ni önskar få hjälp med? Då kan ni fylla i formuläret nedan också tar jag kontakt med er inom 24 timmar.

Mina Tjänster: Prislista

SKICKA IN EN FÖRFRÅGAN

Tack för ditt meddelande!

Mina Tjänster: Offert
bottom of page